Your browser does not support JavaScript!

Diensten

Tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud van particuliere tuinen en bedrijfstuinen

Tuinontwerp

Tuinen van Van Rosmalen zijn stuk voor stuk het resultaat van goed luisteren. Uw wensen zijn bepalend voor het uiteindelijke ontwerp. Want dat ieder project begint met een goed ontwerp, staat vast.

Mogelijk bent u voor uw bestaande tuin op zoek naar een heel nieuw idee of wilt u de tuin laten renoveren. Ook voor stadstuinen, bedrijfstuinen, villatuinen met zwembad of een tuin met buitenverblijf maken wij unieke ontwerpen, die zijn afgestemd op uw wensen en budget, de omgeving en eventuele andere externe factoren. Als dit alles een harmonieus geheel vormt, bespreken wij het ontwerp met u. Samen zetten we dan de laatste puntjes op de i en nemen we de vervolgstappen door.

Van Rosmalen heeft ruim 25 jaar ervaring met ontwerpen van alle soorten tuinen in alle windstreken. Zo ontwerpen wij luxe tuinen in Noord Brabant, welness tuinen in Gelderland, stadstuinen in Zuid Holland, tuinen met zwemvijver in de regio Gorinchem en tuinen met buitenverblijf in regio Utrecht. Geen opdracht of wens is ons te groot. 

Tuinaanleg

Als de ontwerpfase is afgerond, begint de fase waar u natuurlijk ontzettend naar heeft uitgekeken: de tuinaanleg. U ziet vanaf nu uw tuin iedere dag mooier worden. Stap voor stap realiseren we wat we met u hebben afgesproken. En zodra wij de werkzaamheden hebben afgerond en alles netjes hebben achtergelaten hoeft u nog maar één ding te doen: genieten!

Aan de hand van het ontwerp gaan onze hoveniers aan slag. Alle oude materialen uit de tuin worden netjes afgevoerd, waarna het opbouwen kan beginnen. Bij het aanleggen van uw tuin houden wij al het werk in eigen hand. U ziet dus steeds dezelfde gezichten. Wel zo prettig en vertrouwd. Onze hoveniers gebruiken het beste materieel en werken zoveel mogelijk met duurzame middelen en materialen. Zij zijn ervaren in alle facetten van het hoveniersvak.

Omdat wij iedereen een droomtuin gunnen, heeft Van Rosmalen een groot werkgebied. Een tuin met zwemvijver in regio Tiel, een welness tuin in regio Utrecht en vele moderne tuinen in Zuid Holland. Van gazon tot veranda, van grote pergola tot speeltoestellen: wij leggen het voor u aan.

 

Tuinonderhoud

Iedere tuin vergt onderhoud. En goed tuinonderhoud is vakwerk! Met de juiste verzorging is uw tuin het hele jaar op zijn mooist. Onze 25 vakmensen staan voor u klaar om uw tuin ieder seizoen helemaal tot zijn recht te laten komen. Daarbij nemen we u graag het zware werk uit handen. Wij snoeien, maaien, scheren en bemesten op de juiste momenten en voeren al het tuinafval voor u af. Zo hoeft u alleen nog maar te genieten.

Omdat Van Rosmalen iedereen een droomtuin gunt, onderhouden de hoveniers met liefde voor hun vak tuinen in regio Zuid Holland, Brabant en Gelderland. Heeft u behoefte aan eenmalig onderhoud aan uw tuin of zwemvijver, of wenst u juist periodiek onderhoud op gezette tijden? Het kan allemaal. Neem contact op, dan gaan wij inplannen dat wij uw tuin tip top in orde komen maken.

Bedrijfstuinen aanleggen

Met uw bedrijfstuin maakt u allereerst natuurlijk een goede eerste indruk. En de kans voor een eerste indruk krijgen we nu eenmaal maar één keer. Zaak dus, dat de tuin van uw bedrijf er verzorgd en uitnodigend uitziet.

Maar de voordelen van een goed aangelegde tuin rond uw bedrijf gaan verder dan die eerste indruk. Groen heeft namelijk een bewezen positief effect op de leef- en werkomgeving, dus ook op uw medewerkers. Daarnaast kan het aanleggen van een mooie bedrijfstuin ook een goede investering zijn. Door te zorgen voor schaduw- en isolerende effecten kan immers worden bespaard op bijvoorbeeld de airconditioning in de zomermaanden en de verwarming in de koude najaars- en wintermaanden. 

Vanzelfsprekend verzorgen wij voor u het onderhoud, opdat de tuin er altijd goed verzorgd bijligt en u er geen omkijken naar heeft. 

Van Rosmalen heeft ontwerpers die zich gespecialiseerd hebben in bedrijfstuinen. Zij ontwerpen regelmatig bedrijfstuinen in de hele regio Zuid Holland, Brabant, Gelderland en Utrecht. 

Benieuwd wat de mogelijkheden zijn met het terrein rond uw bedrijf? Maak een afspraak en we gaan voor u kijken. Het verplicht u tot niets. 

Wanneer gaan we
uw droomtuin aanleggen?

In een goed ontworpen tuin komt u echt thuis. Uw tuin is bij uitstek de plek waar het meest wordt genoten. Van de rust, van het groen en van het leven. Wij laten de tuin die wij voor u ontwerpen en realiseren helemaal aansluiten op uw wensen.

Ons team bestaat uit 25 geschoolde vakmensen met een enorme liefde voor het hoveniersvak. Van het eerste gesprek tot de uiteindelijke oplevering houden wij al het werk in eigen hand. Dat betekent dat u altijd dezelfde gezichten ziet en gedurende het project houden wij u van alles op de hoogte. Met ruim 25 jaar ervaring weten wij voor ieder budget en iedere wens een buitengewone tuin te realiseren.

Wanneer gaan we
uw droomtuin aanleggen?