Your browser does not support JavaScript!

Tuinaanleg

Van Rosmalen legt elke gewenste tuin aan.  Van moderne villatuinen met zwembad tot pittoreske stadstuinen. 

De aanleg: stap voor stap naar uw droomtuin

Als wij met u de ontwerpfase hebben afgerond, begint de  fase waar u natuurlijk ontzettend naar heeft uitgekeken: de tuinaanleg.  U ziet vanaf nu uw tuin iedere dag mooier worden. Stap voor stap realiseren we wat we met u hebben afgesproken. En zodra wij de werkzaamheden hebben afgerond en alles netjes hebben achtergelaten hoeft u nog maar één ding te doen: genieten!

Aanleg tuinomheining Zuid Holland

Geen klus te groot! Een klant in de regio Gorinchem wilde zijn tuin graag aan het zicht van de omgeving onttrekken. Dus hebben wij ons groot materieel ingezet en een prachtige taxushaag geplaatst. 

Heeft u ook behoefte aan meer privacy in uw tuin of op uw terrein? We komen graag bij u langs om te kijken wat voor u een perfecte oplossing is. Want die is er gegarandeerd! 

Aanleg taxushaag

Altijd weten waar u aan toe bent

Onze 25 vakmensen staan voor u klaar. Wij houden al het werk altijd in eigen hand. U ziet bij de aanleg dus altijd dezelfde gezichten. Bovendien plannen we het werk aan uw tuin ononderbroken in en u blijft het hele proces op de hoogte van de vorderingen. 

U weet wanneer we beginnen, u weet wanneer we bezig zijn en u weet wanneer we gaan opleveren. Wel zo’n prettig idee. 

Een oplossing voor ieder budget

Geen tuin is hetzelfde. Iedere klant heeft weer andere wensen en een dito budget. Voor grote projecten zetten we soms kranen en vrachtwagens in, terwijl we bij een kleine stadstuin het ophoogzand emmertje voor emmertje door het huis naar de tuin brengen. 

Groot of klein, we vinden voor iedere tuin en iedere wens een oplossing. Ook voor die van u!

Wanneer gaan we
uw droomtuin aanleggen?

In een goed ontworpen tuin komt u echt thuis. Uw tuin is bij uitstek de plek waar het meest wordt genoten. Van de rust, van het groen en van het leven. Wij laten de tuin die wij voor u ontwerpen en realiseren helemaal aansluiten op uw wensen.

Ons team bestaat uit 25 geschoolde vakmensen met een enorme liefde voor het hoveniersvak. Van het eerste gesprek tot de uiteindelijke oplevering houden wij al het werk in eigen hand. Dat betekent dat u altijd dezelfde gezichten ziet en gedurende het project houden wij u van alles op de hoogte. Met ruim 25 jaar ervaring weten wij voor ieder budget en iedere wens een buitengewone tuin te realiseren.

Wanneer gaan we
uw droomtuin aanleggen?