Ons Hoveniersbedrijf

Voor tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud van particuliere tuinen en bedrijfstuinen

Ons bedrijf in een paar feiten

Van Rosmalen Hoveniers is een begrip in de wijde omgeving. Heeft honderden tuinprojecten gerealiseerd. Grote tuinen van enkele hectaren, tot karakteristieke stadstuinen. Van kleine particuliere tuinen, tot presentabele bedrijfstuinen. We werken met onze eigen mensen, stuk voor stuk geschoold en ervaren. Creativiteit combineren we met ruime kennis. Allemaal hebben we bij Van Rosmalen één ding gemeen: liefde voor het vak. En dat ziet u terug in uw tuin. Wanneer gaan we uw droomtuin aanleggen?

Ik gun iedereen een Van Rosmalen tuin

“Toen ik het bedrijf in 2001 startte, had ik een bescheiden groeiambitie, vertelt Jeroen. “Natuurlijk wilde ik een gezond bedrijf op poten zetten en de beste worden, want dat wil ik met alles. Je moet jezelf altijd blijven uitdagen en het hoogst haalbare leveren aan je klanten. Dit probeer ik ook over te dragen op mijn medewerkers en zoons: het maakt niet uit wat je doet, als je maar het beste uit jezelf haalt.”

De groei van het bedrijf ging toch iets verder dan van tevoren bedacht. Inmiddels werken er zo’n 25 geschoolde en ervaren hoveniers, die net als Jeroen de ambitie hebben om alleen maar mooi en goed werk af te leveren.

Jeroen: “We willen de mooiste tuinen aanleggen en daarna onderhouden we die met zorg. Bij Van Rosmalen delen we allemaal de liefde voor het vak en iedereen blinkt wel ergens in uit. De een is een topper in onderhoud, de ander legt de prachtigste terrassen en weer een derde kan perfecte beplantingsplannen maken. Door de samenstelling van ons team en altijd de juiste combinatie van koppels in te zetten, kunnen we de belofte om de tuin te maken die perfect past bij de klant, waarmaken. Elke dag weer.”

Na ruim 20 jaar en honderden tuinen te hebben aangelegd, durft Jeroen zonder terughoudendheid te stellen dat zijn bedrijf een begrip is in Gorinchem en de wijde omtrek. Dat was toen hij begon geen doel op zich, maar dat het zo gegroeid is, daar is hij onnoemelijk trots op. “Ik ben trots op mijn bedrijf, en op onze mannen en vrouwen die elke dag zorgen voor al die stukjes natuur waar onze klanten genieten, tot rust komen en plezier maken. Als je zoiets elke dag mag doen, dan heb je écht het mooiste beroep ter wereld”.  

De kans dat Jeroen ooit gaat stoppen met Van Rosmalen Hoveniers, is klein. “Dat bestaat niet, lacht hij. Ik gun iedereen een Van Rosmalen tuin, dus stoppen is geen optie!”

Wanneer gaan we
uw droomtuin aanleggen?

In een goed ontworpen tuin komt u echt thuis. Uw tuin is bij uitstek de plek waar het meest wordt genoten. Van de rust, van het groen en van het leven. Wij laten de tuin die wij voor u ontwerpen en realiseren helemaal aansluiten op uw wensen.

Ons team bestaat uit 25 geschoolde vakmensen met een enorme liefde voor het hoveniersvak. Van het eerste gesprek tot de uiteindelijke oplevering houden wij al het werk in eigen hand. Dat betekent dat u altijd dezelfde gezichten ziet en gedurende het project houden wij u van alles op de hoogte. Met ruim 25 jaar ervaring weten wij voor ieder budget en iedere wens een buitengewone tuin te realiseren.