Your browser does not support JavaScript!

De hovenier in Gorinchem

Voor tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud van particuliere tuinen en bedrijfstuinen

Hovenier in Gorinchem

Van Rosmalen Hoveniers is een begrip in de wijde omgeving van Gorinchem, met honderden gerealiseerde tuinprojecten.  Grote tuinen van enkele hectaren, tot karakteristieke stadstuinen. Van kleine particuliere tuinen, tot presentabele bedrijfstuinen. Zoekt u een tuinman in Gorinchem? Wij werken met onze eigen mensen, stuk voor stuk geschoold en ervaren. Creativiteit combineren we met ruime kennis. Allemaal hebben we bij Van Rosmalen één ding gemeen: liefde voor het vak. En dat ziet u terug in uw tuin. Wanneer gaan we uw droomtuin aanleggen? 

Het ontstaan van ons nieuwe kantoor.

“Waarom zouden we verplaatsen, als we met open armen kunnen ontvangen?” In 2023 openden wij de deuren van ons nieuwe kantoor. Duurzaam gebouwd, klaar voor de toekomst. Een toekomst waarin Team Van Rosmalen onvermoeibaar de mooiste tuinen blijft ontwerpen, aanleggen en onderhouden.

Met eigen ogen zien waar wij de komende jaren met toewijding werken aan de prachtigste tuinontwerpen? U bent altijd welkom voor een kop koffie!

22 jaar Hoveniersbedrijf Van Rosmalen

Na ruim 2 decennia blikt Jeroen van Rosmalen terug op de start van het bedrijf. “Ik probeer het gewoon” was het motto in 2001. Soms viel het nog best tegen. De lat ligt bij Van Rosmalen nu eenmaal hoog. Ieder project moest immers voldoen aan perfectie. En dat is gelukt. Iedere keer weer.

Jeroen bedankt iedereen die de afgelopen 22 jaar betrokken is geweest bij Van Rosmalen. De klanten en vooral ook het personeel: “ons team, stuk voor stuk, iedereen. Zonder jullie was het nooit gelukt.”

Ik gun iedereen een Van Rosmalen tuin

“Toen ik het bedrijf in 2001 startte, had ik een bescheiden groeiambitie, vertelt Jeroen. “Natuurlijk wilde ik een gezond bedrijf op poten zetten en de beste worden, want dat wil ik met alles. Je moet jezelf altijd blijven uitdagen en het hoogst haalbare leveren aan je klanten. Dit probeer ik ook over te dragen op mijn medewerkers en zoons: het maakt niet uit wat je doet, als je maar het beste uit jezelf haalt.”

De groei van het bedrijf ging toch iets verder dan van tevoren bedacht. Bij de meeste bekende tuinman in Gorinchem werken inmiddels zo’n 25 geschoolde en ervaren hoveniers, die net als Jeroen de ambitie hebben om alleen maar mooi en goed werk af te leveren.

Jeroen: “We willen de mooiste tuinen aanleggen en daarna onderhouden we die met zorg. Bij Van Rosmalen delen we allemaal de liefde voor het vak en iedereen blinkt wel ergens in uit. De een is een topper in onderhoud, de ander legt de prachtigste terrassen en weer een derde kan perfecte beplantingsplannen maken. Door de samenstelling van ons team en altijd de juiste combinatie van koppels in te zetten, kunnen we de belofte om de tuin te maken die perfect past bij de klant, waarmaken. Elke dag weer.”

Na ruim 20 jaar en honderden tuinen te hebben aangelegd, durft Jeroen zonder terughoudendheid te stellen dat zijn bedrijf een begrip is in Gorinchem en de wijde omtrek. Dat was toen hij begon geen doel op zich, maar dat het zo gegroeid is, daar is hij onnoemelijk trots op. “Ik ben trots op mijn bedrijf, en op onze mannen en vrouwen die elke dag zorgen voor al die stukjes natuur waar onze klanten genieten, tot rust komen en plezier maken. Als je zoiets elke dag mag doen, dan heb je écht het mooiste beroep ter wereld”.  

De kans dat Jeroen ooit gaat stoppen met Van Rosmalen Hoveniers, is klein. “Dat bestaat niet, lacht de tuinman in Gorinchem. Ik gun iedereen een Van Rosmalen tuin, dus stoppen is geen optie!”

Wanneer gaan we
uw droomtuin aanleggen?

In een goed ontworpen tuin komt u echt thuis. Uw tuin is bij uitstek de plek waar het meest wordt genoten. Van de rust, van het groen en van het leven. Wij laten de tuin die wij voor u ontwerpen en realiseren helemaal aansluiten op uw wensen.

Ons team bestaat uit 25 geschoolde vakmensen met een enorme liefde voor het hoveniersvak. Van het eerste gesprek tot de uiteindelijke oplevering houden wij al het werk in eigen hand. Dat betekent dat u altijd dezelfde gezichten ziet en gedurende het project houden wij u van alles op de hoogte. Met ruim 25 jaar ervaring weten wij voor ieder budget en iedere wens een buitengewone tuin te realiseren.

Wanneer gaan we
uw droomtuin aanleggen?