Your browser does not support JavaScript!

Stadstuin met buitenkeuken

Stadstuin met buitenkeuken

Ook in een tuin van wat kleinere afmetingen valt ontzettend veel te beleven, mits op de juiste manier ontworpen en aangelegd. Voor een klant in Gorinchem hebben wij een stadstuin zo ingericht dat er elke vierkante meter iets te doen is, zonder dat geheel te vol lijkt. Door het plaatsen van een robuuste pergola wordt de tuin niet alleen in de lengte en breedte maar ook in de hoogte helemaal benut. Dat maakt de kleine stadstuin direct een stuk groter qua mogelijkheden. De pergola is zo ingegraven dat er een schommel aan kan, en in dezelfde hoek hebben wij een inground trampoline en een klimtouw geplaatst. Op slechts enkele vierkante meters kunnen de kinderen van dit gezin zich helemaal uitleven!

Door de tuin verspreid zijn diverse zitjes, een kleine overkapping en een buitenkeuken gerealiseerd. De speelse tegels van het terras worden door een meanderende border omringd, waarin voldoende beplanting is voor de broodnodige biodiversiteit.  Op ieder tijdstip van de dag is in deze tuin dus iets te zien en te doen.

Door de diverse zitjes op de juiste plekken te plaatsen kan er ontbeten worden in de ochtendzon, geluncht in de luwte van een jonge boom en gebarbecued in de avondzon. Het geheel is afgewerkt met veel kleur en goed gepositioneerde verlichting, wat zorgt voor een uitnodigende en gezellige sfeer.

Met een beetje lef en creativiteit is ook in een tuin met beperkte afmetingen ontzettend veel mogelijk!

Wanneer gaan
we uw droomtuin
aanleggen?

In een goed ontworpen tuin komt u echt thuis. Uw tuin is bij uitstek de plek waar het meest wordt genoten. Van de rust, van het groen en van het leven. Wij laten de tuin die wij voor u ontwerpen en realiseren helemaal aansluiten op uw wensen.

Ons team bestaat uit 25 geschoolde vakmensen met een enorme liefde voor het hoveniersvak. Van het eerste gesprek tot de uiteindelijke oplevering houden wij al het werk in eigen hand. Dat betekent dat u altijd dezelfde gezichten ziet en gedurende het project houden wij u van alles op de hoogte. Met ruim 25 jaar ervaring weten wij voor ieder budget en iedere wens een buitengewone tuin te realiseren.

Tuinaanleg stadstuin in Gorinchem, Zuid Holland

In de stad wonen kent vele voordelen. Alle winkels dichtbij, lopend naar een restaurant en altijd wel iets te beleven. Misschien bent u wel zo’n gelukkige met een tuin bij de stadswoning. Hoe heerlijk is het om u dan vanuit de drukte van de stad te kunnen terugtrekken in uw eigen urban jungle.

Ook in een kleine stadstuin kun je een oase van rust creëren. Door iedere meter te benutten en een goede balans tussen groen en functioneel aan te brengen, kun je in een stadstuin net zoveel beleven als in een grote villatuin. Denk bijvoorbeeld aan een pergola van boomstammen, daarmee wordt ook de hoogte van de tuin benut en wordt de tuin ineens veel groter.

Een stadstuin met buitenkeuken in Zuid Holland, een urban jungle in Tiel, een stadstuin met terras in Gelderland en diverse stadstuinen met trampolines en kleine vijvers in Zuid Holland: Van Rosmalen ontwerpt het geheel naar uw idee en wens, legt de stadstuin voor u aan en onderhoudt het geheel indien u dat wenst.

Wanneer gaan we
uw droomtuin aanleggen?