Your browser does not support JavaScript!

Relaxtuin met zwembad

Relaxtuin met zwembad

Voor een particuliere klant in Gorinchem hebben wij een moderne en stijlvolle tuin aangelegd, waarin voldoende ruimte is gecreëerd om veel tijd bij het zwembad door te kunnen brengen. Het zwembad hebben wij zo gesitueerd dat het ieder seizoen zoveel mogelijk in de zon ligt. Er is rekening gehouden met de wensen van de klant om diverse zithoeken aan te brengen om te kunnen relaxen. Voor het creëren van nog meer ruimte, is gekozen voor lage beplanting en een breed gazon.

 

 

Wanneer gaan
we uw droomtuin
aanleggen?

In een goed ontworpen tuin komt u echt thuis. Uw tuin is bij uitstek de plek waar het meest wordt genoten. Van de rust, van het groen en van het leven. Wij laten de tuin die wij voor u ontwerpen en realiseren helemaal aansluiten op uw wensen.

Ons team bestaat uit 25 geschoolde vakmensen met een enorme liefde voor het hoveniersvak. Van het eerste gesprek tot de uiteindelijke oplevering houden wij al het werk in eigen hand. Dat betekent dat u altijd dezelfde gezichten ziet en gedurende het project houden wij u van alles op de hoogte. Met ruim 25 jaar ervaring weten wij voor ieder budget en iedere wens een buitengewone tuin te realiseren.

Tuinaanleg in Gorinchem, Zuid Holland

Denk aan de rust van het Drentse landschap, of van het strand tijdens zonsondergang. En stelt u zich dan eens voor dat u die rust ook in uw eigen tuin kunt ervaren. Dat kan in een tuin met zwembad, diverse zithoeken en loungegelegenheid. We realiseren in de tuin een plek om te dineren met de familie, of waar u zich kunt terugtrekken met een boek.  Na het zwemmen in de middagzon even afspoelen, kan onder de buitendouche. Pure wellness.

Voorzien van de juiste, sfeervolle tuinverlichting is uw tuin de plek bij uitstek om te ontspannen na een dag hard werken. De stijl van uw woning integreren wij in het ontwerp van de tuin en waar mogelijk laten wij het geheel opgaan in de omgeving van de woning. Zo verbinden wij binnen, buiten en omgeving met elkaar, wat de rust van uw villatuin met zwembad versterkt.

Het geheel kunt u afmaken met buitenmeubilair dat volledig voldoet aan uw wensen en smaak. Dat wordt ontspannen in eigen tuin in de puurste vorm.

Wanneer gaan we
uw droomtuin aanleggen?