Your browser does not support JavaScript!

Sfeerverlichting voor iedere tuin

Sfeerverlichting voor iedere tuin

Heerlijk! Zo’n zomerse dag die langzaam overgaat in de avond. Dan wil je toch lekker buiten kunnen blijven, gezellig met vrienden of fijn relaxen met dat mooie boek? Met goed geplaatste buitenverlichting kan dat!

In het ontwerp van uw tuin kunnen wij het verlichtingsplan al opnemen. De verlichting bedient u gemakkelijk met uw smartphone. Samen met u bepalen wij welke delen van de tuin verlicht mogen worden. Misschien wel de borders of de waterpartij, langs het pad of onder de overkapping? En verlichting aan laten staan terwijl u in een ander deel van de tuin bent, hoeft niet. Als u wilt kunt u alle lampen los van elkaar aan- of uitzetten en een eigen kleur geven. Wij zorgen voor een goede en natuurlijk ogende afwisseling van sfeer- en functionele lampen, die perfect aansluit bij de uitstraling van uw tuin.

Tijdens een mooie winteravond onder de verwarmde overkapping zitten, wordt nog aangenamer als uw tuin mooi verlicht is. Door de verlichting op de juiste plekken te plaatsen, brengen wij uw tuin ook tot leven als het donker is. Daarnaast werkt verlichting ook inbraakwerend, wat natuurlijk een zeer prettig bijkomend voordeel is.

Toch een avondje binnen zitten? De tuin voorzien van sfeervolle verlichting is ook mooi als u vanuit uw huis naar buiten kijkt. Zo geniet u ieder seizoen en bij ieder weertype van uw tuin!

Wanneer gaan
we uw droomtuin
aanleggen?

In een goed ontworpen tuin komt u echt thuis. Uw tuin is bij uitstek de plek waar het meest wordt genoten. Van de rust, van het groen en van het leven. Wij laten de tuin die wij voor u ontwerpen en realiseren helemaal aansluiten op uw wensen.

Ons team bestaat uit 25 geschoolde vakmensen met een enorme liefde voor het hoveniersvak. Van het eerste gesprek tot de uiteindelijke oplevering houden wij al het werk in eigen hand. Dat betekent dat u altijd dezelfde gezichten ziet en gedurende het project houden wij u van alles op de hoogte. Met ruim 25 jaar ervaring weten wij voor ieder budget en iedere wens een buitengewone tuin te realiseren.

Tuinverlichting Gorinchem
Zuid-Holland

In ons team hebben wij ook geschoolde elektriciens. Zij zijn ervaren met aan het aanleggen van tuinverlichting. Zo hebben zij al vele tuinen voorzien, denk aan een stadstuin met sfeerverlichting in Gorinchem, villatuin met slimme verlichting in Zuid Holland, grote tuin met slimme sfeerverlichting in regio Lexmond en zelfs een dakterras met verlichting in Werkendam. Ons werkgebied is groot, een tuin met tuinverlichting in Zuid Holland, een terras met tuinverlichting in Oosterhout, Brabant of een pooltuin met zwembadverlichting in Tiel, Gelderland: het kan allemaal!

Wanneer gaan we
uw droomtuin aanleggen?