Your browser does not support JavaScript!

Grote tuin met buitenverblijf

Grote tuin met buitenverblijf

De tuin is, mits goed ontworpen en aangelegd, een verlengstuk van de woning. Daar wilt u dus zo vaak als mogelijk in verblijven. Met een mooi buitenverblijf kunt u de periode van buitenleven nog meer verlengen!

Een buitenverblijf komt in vele soorten en maten. Van overkapping tot kapschuur en van tuinhuis tot gemeubileerd gastenverblijf. Samen met u kijken we naar wat in uw tuin mogelijk is, en wat het beste aansluit op uw wensen. Nu (hybride) thuiswerken de standaard lijkt te zijn geworden, kunt u er natuurlijk voor kiezen om een gedeelte van het buitenverblijf in te richten als werkplek. Hoe heerlijk om uw werk in alle rust te kunnen doen, terwijl u uitkijkt over uw eigen tuin. Thuiswerken krijgt vanaf nu heel nieuwe dimensie!

Menig buitenverblijf heeft tegenwoordig een buitenkeuken. Denkt u zich eens in hoe dat straks gaat zijn: buiten koken, een flesje wijn opentrekken met vrienden en met de tuinhaard aan de avond voorbij laten glijden. Zo dichtbij het ultieme vakantiegevoel was u nog niet eerder!

 

Wanneer gaan
we uw droomtuin
aanleggen?

In een goed ontworpen tuin komt u echt thuis. Uw tuin is bij uitstek de plek waar het meest wordt genoten. Van de rust, van het groen en van het leven. Wij laten de tuin die wij voor u ontwerpen en realiseren helemaal aansluiten op uw wensen.

Ons team bestaat uit 25 geschoolde vakmensen met een enorme liefde voor het hoveniersvak. Van het eerste gesprek tot de uiteindelijke oplevering houden wij al het werk in eigen hand. Dat betekent dat u altijd dezelfde gezichten ziet en gedurende het project houden wij u van alles op de hoogte. Met ruim 25 jaar ervaring weten wij voor ieder budget en iedere wens een buitengewone tuin te realiseren.

Tuinaanleg met buitenverblijf Zuid Holland

De voordelen van een mooi buitenverblijf zijn eindeloos. Het vermeerdert de waarde van de woning, het creëert een goede plek om thuis te werken, het kan dienden als gastenverblijf en het is een fantastische plek om de zomeravonden met vrienden door te brengen en onder het genot van een goed diner over de tuin uit te kijken.

Een tuin met buitenverblijf wordt steeds vaker als wens aan ons doorgegeven. Onze hoveniers leggen tuinen met buitenverblijven aan in Zuid Holland, in Utrecht en Gelderland. Een buitenverblijf komt in vele soorten en maten. Van overkapping tot kapschuur en van tuinhuis tot gemeubileerd gastenverblijf. Samen met u kijken we naar wat in uw tuin mogelijk is, en wat het beste aansluit op uw wensen.

Wanneer gaan we
uw droomtuin aanleggen?